Lukk
Hjem / Varemerker / Ifö Electric

Ifö Electric

Ifö Electric er en bedrift som har sin base og produksjon i østre Skåne, nærmere bestemt i landsbyen Bromölla. Bedriften Lysman er en autorisert Ifö Electric-forhandler på nettet, som selger Ifö Electric-lamper til både bedrifter og privatpersoner i hele Sverige. Ifö Electric produserer blant annet porselensarmaturer og porselenssikringer, men sortimentet hos en Ifö Electric-forhandler er svært bredt. Her kan du finne både innendørs- og utendørsbelysning i klassisk og tidløst design. Materialet porselen, som Ifö Electric-lamper er laget, av holder seg vakkert svært lenge, noe som gjør kjøpet rimeligere over tid.  

Sortimentet innen Ifö Electric-lamper er bredt og variert, og det er gode muligheter for at du finner noe som passer nettopp deg og ditt hjem. Hos en Ifö Electric-forhandler kan du finne alt fra badstubelysning, porselensarmaturer og taklamper for stuer til vegglamper for baderom. Det kan være veldig vanskelig å finne riktig belysning til hjemmet eller bedriften din, men det finnes noen parametre som kan gjøre valget ditt enklere. Begynn med å se over den generelle belysningen i det rommet der Ifö Electric-lampene skal plasseres, og tenk på at hvert rom trenger flere lyspunkter for at lyssettingen skal bli så bra som overhodet mulig. Å benytte seg av ulike typer lyskilder kan være bra for rommets dynamikk, og belysning som kan dimmes, kan også bidra til å underlette lyssettingen. Ifö Electric-lamper finnes i flere varianter, og i tillegg til at du kan finne lamper med dimmefunksjon, kan du også velge mellom lamper i glass og porselen samt flere ulike farger.

Ifö Electric

Filtrer ditt valg nedenfor

1 2 3 Neste » 119 artikler Kampanjeprodukter (5) Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris Artikler per side:

-6%
Ifö Electric - sikring 25A gG. 5-pakning
Art.nr:478225
31 kr
(Ord. pris: 33 kr)


-18%
Ifö Electric - sikring 16A gG. 5-pakning
Art.nr:478216
23,10 kr
(Ord. pris: 28 kr)

1 2 3 Neste »

Desktopvisning | Bytt til Mobilvisning