• Størst på lamper
  • Fri levering fra 999*
  • Lave priser
Hjem / Innebelysning / Baderomsbelysning

Kategori: Baderomsbelysning

Å lyse opp badet er en viktig oppgave, og på grunn av at badet ofte er innredet med lyse materialer samt de helt spesielle forutsetningene som gjelder for våtrom, kan dette være vanskeligere å få til enn i de andre rommene i hjemmet. Vi kjenner til denne problemstillingen og tilbyr et sortiment som inneholder alt du trenger i form av baderomslamper, slik at du får badet til å lyse på akkurat den måten du ønsker.

Hvilken lampetype du vil ha på badet er selvfølgelig et spørsmål om smak og preferanser, og derfor tilbyr vi alt fra stilrene og diskrete downlights til flotte og klassiske lampetter. Det viktigste er at du får lys som fungerer godt når du trenger det – uansett om det er til å børste tennene eller til å forme øyebrynene, skal du ha et lys som ikke bare er behagelig, men som også lar deg se hva du driver med.

EKSTRA KRAV TIL BADEROMSLAMPER

Når du skal velge den typen belysning og lamper som du vil ha på baderommet, må du ta hensyn til en del ekstra faktorer til forskjell fra belysningen ellers i hjemmet. De ekstra kravene gjelder fremfor alt for såkalte IP-klasser, som oppgir i hvilken grad en bestemt lampe eller belysning tåler vann og damp. Forskjellige deler av badet har forskjellige krav til IP-klasser avhengig av hvor utsatt lampen er i de forskjellige delene. Derfor er det ekstra viktig at du undersøker om lampene og plasseringene du har planlagt oppfyller kravene som stilles til IP-klassen. Hvis du ikke gjør dette, risikerer du at det oppstår feil og komplikasjoner som ellers lett kan unngås ved å velge rett lampetype.

Når du har bestemt deg for hvilken belysningstype du vil ha på badet ditt, kan du enkelt bestille baderomsbelysningen din online her på denne siden.

1 2 3 4  119 artikler Kampanje(5) Sortering: Popularitet Siste Laveste pris Artikler per side:
1 2 3 4 

Baderomsbelysning

Baderomsbelysning

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen