• Størst på lamper
  • Fri levering fra 999*
  • Lave priser
Hjem / Smart Home / Philips Hue / Philips Hue Spotlights

Kategori: Philips Hue Spotlights

Tenk deg en belysning som gjør akkurat det du vil, på den måten du vil – det er Philips Hue. Dette smarte systemet har nesten uendelige tilpasningsmuligheter og lar deg stille inn belysningen din enkelt og trådløst, for at den skal fungere nøyaktig slik du selv vil. Med tanke på hvor viktig belysningen er for et hjem så forstår du antakelig hvilken sensasjon dette er! I Philips Hue-serien inngår en rekke ulike produkter, fra utendørsbelysning og lightstrips til spotlights som du finner på denne siden. Med en spotlight får du en lyskilde som er enkel å vinkle, stille inn og tilpasse til ditt unike hjem og behov!

 

SPOTLIGHTS I FORSKJELLIGE UTFØRELSER

 

I vårt sortiment av spotlights fra Philips Hue-serien finnes en mengde forskjellige modeller og utførelser slik du kan være sikker på at du finner en som passer deg! De smarte spotlightene finnes i alt fra innfelte varianter som på en diskret måte smelter inn i hjemmet ditt til skinner med spotlights som du enkelt kan plassere der du vil ha dem, med forskjellig antall pærer å velge mellom. Du kan også velge mellom forskjellige farger slik at du finner en type belysning som smelter inn og passer sammen med resten av hjemmet ditt.

 

SMARTE SPOTLIGHTS MED PHILIPS HUE

 

Vi vet alle hvor viktig belysningen er for et hjem og den følelsen som skapes der, noe som selvfølgelig stiller store krav til våre pærer og det gjelder å tenke seg om før man velger. Med Hue-serien fra Philips får du ikke bare pærer som på en behagelig og vakker måte vil lyse opp hjemmet ditt, du får også et smart system som har et enormt antall funksjoner som lar deg tilpasse lyset etter akkurat dine ønsker. Dette kan handle om alt fra vekking til automatisk dimming og alt imellom.

Philips Hue Spotlights

Philips Hue Spotlights

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen