• Størst på lamper
  • Fri levering fra 999*
  • Lave priser
Hjem / Smart Home / Philips Hue

Kategori: Philips Hue Lamper

Å gi hjemmet smart belysning fra Philips Hue er én måte å skape seg et mer praktisk og trivelig hjem på. Ved hjelp av Philips Hue får du total kontroll over all belysningen i hjemmet ditt, både innendørs som utendørs, og sluttresultatet blir et enklere liv for din del. Den smarte belysningen gjør også at det ser ut som om du er hjemme selv når du ikke er det, noe som sterkt bidrar til å beskytte hjemmet ditt.

De trådløse systemene fra Philips Hue gjør det enkelt for deg å styre lyset ditt, og de kan tilpasses alle situasjoner fra å vekke deg om morgenen til å gi deg en rolig og avslappet stemning om kvelden. Du får total kontroll over belysningen i hjemmet ditt, og kan styre den hvor enn du er: Enklere enn det blir det ikke!

PHILIPS SMARTE LAMPER OG SYSTEMER

Med Philips Hue får du et komplett system til smart belysning av hjemmet ditt. Takket være de mange forskjellige lampene, kontrollene, lysremsene og mye mer, kan du selv velge hvordan du vil utforme og bruke den smarte belysningen i hjemmet ditt. Alle hjem er unike, og takket være alle disse valgmulighetene fra Philips Hue, kan du passe på at hjemmebelysningen passer til nettopp ditt hjem og blir til noe helt spesielt.

Philips Hue er kompatibelt med Apple HomeKit, slik at du blant annet kan dra nytte av talestyring ved hjelp av Siri, noe som gir deg direkte og fleksibel kontroll over hjemmebelysningen din uten at du trenger å trykke på en eneste knapp. I vårt sortiment med Philips Hue-produkter finner du lamper, fjernkontroller og annet smart tilbehør som lar deg gjøre hjemmet ditt smartere slik at du kan nyte alle fordelene som dette innebærer.

Teknisk support, venligst ring: 00800 – 7445 4775

13 artikler Kampanje(1) Sortering: Popularitet Siste Laveste pris Artikler per side:

Philips Hue

Philips Hue

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen