• Størst på lamper
  • Fri levering fra 999*
  • Lave priser
Hjem / Smart Home / Philips Hue / Philips Hue Startpakke

Kategori: Philips Hue Startpakke

Philips har gjort det enkelt å komme i gang med Philips Hue - De tilbyr flere forskjellige startpakker, som består av forskjellige lyskilder og kontrollboks, også kjent som en Bridge. Den er montert fra fabrikken og fungerer umiddelbart, du trenger bare å installere Appen din og koble til Hue Bridge. Finn Hue Starter Kit som passer deg best!

Philips Hue er en serie produkter fra den anerkjente produsenten som gir deg mer enn bare vanlig belysning – her får du et personlig og trådløst belysningssystem som vil gi hjemmet ditt akkurat den typen belysning du ønsker, uansett om du foretrekker klart og godt opplyst eller dempet og koselig. Å styre belysning selv har aldri vært enklere og ved hjelp av Philips Hue kan du nå styre all belysning i hjemmet ditt direkte fra smarttelefonen din.

 

STARTPAKKE MED ALT DU TRENGER

 

Hvis du har bestemt deg for å gå til anskaffelse av Philips Hue til hjemmet ditt, er en startpakke helt riktig sted å begynne. I en startpakke får du alt du trenger for å komme i gang med den smarte belysningen, inkludert lyskilder og selve kontrollboksen. I tillegg til at du får et komplett system i én og samme pakke er produktene klare til å tas i bruk direkte fra pakken. Du slipper altså langtekkelig og komplisert installasjon som tar masse tid. Det eneste du trenger å gjøre er å pakke ut ditt nye Hue-system og plassere pærer der du vil ha dem, så er du klar for å nyte alle fordelene med din nye belysning!

 

NESTEN UENDELIGE MULIGHETER

 

Noe av det beste med et Hue-system fra Philips er de nesten uendelige mulighetene du har til å tilpasse det etter dine behov og din egen smak. Ved hjelp av et hundretalls forskjellige apper og innstillinger kan du få belysningen akkurat slik du vil ha den. Still inn automatisk vekking eller la belysningen din få det til å se ut som du er hjemme for å avskrekke eventuelle innbruddstyver. Uansett hva du velger å gjøre med ditt nye Hue-system så kan du være sikker på at du finner de innstillingene som passer deg. Vi på Lampan kan våre produkter så ikke nøl med å kontakte oss hvis du har noen spørsmål vedrørende våre startpakker til Philips Hue.

 

 

 

 

Philips Hue Startpakke

Philips Hue Startpakke

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen