• Størst på lamper
 • Fri levering fra 699*
 • Lave priser
Hjem / Innebelysning / Dekorasjonsbelysning / TenderFlame - koseflammer

Kategori: TenderFlame - koseflammer

Både kos og varme

Tenderflame er den sikre løsningen for å skape en hyggelig atmosfære. Tenderfuel er så trygt at du kan fylle på lyset, lampen eller peisen selv om det brenner. I tillegg skapes det en hyggelig atmosfære både ute og inne. Lampene våre er designet for å dekorere bordet og peisene våre skaper atmosfære uten at du trenger å tenke på pipe. Tenderflame er det miljøvennlige alternativet. Et vanlig telys produserer mer sot enn 50 av våre Lilly 8 cm. Tenker du på hygge og miljø er Tenderflame det rette valget.

16 artikler Kampanjeprodukter(0) Sortering: Popularitet Siste Laveste pris Artikler per side:

TenderFlame - koseflammer

TenderFlame - koseflammer

TenderFlame er både kos og varme. Den levende flammen er det viktigste – på kjøpet får du varme. Den største brenneren gir over 2000watt – det er som to vanlige panelovner. Det gjør godt på sure dager.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan virker Tenderflame?

  Hvordan virker Tenderflame?

  Slik fungerer Tenderflame

  Drivstoffet som produktene til Tenderflame bruker heter Tenderfuel og har et flammepunkt på 104 grader, som kan sammenlignes med bioetanol som ligger på rundt 14 grader. Dette betyr at det ikke er fare for eksplosjon! Hvis du til og med tilfeldigvis heller brensel direkte på bålet, ville brannen slukket. Derfor er drivstoffet klassifisert som brannsikkert.

 • Hva er TenderFuel

  Hva er TenderFuel

  Drivstoffet TenderFuel er en revolusjonerende splitter ny type drivstoff som kommer fra selskapet Tenderflame og jobber med produktene deres. Takket være det innovative drivstoffet, TenderFuel, som først antennes ved 108°C, er det fullstendig brannsikkert og kan lagres i ubegrensede mengder. Flammene blir vakre dansende flammer i lykter og lamper, uten verken å ose eller sot.

 • Tenderflame er ild uten røyk

  Tenderflame er ild uten røyk

  Med alt fra Tenderflames lykter og såkalte bordovner til store peiser og peiser finner du disse perfekte, dekorative og varmende lysene. For de som ikke har skorstein da de verken avgir røyk, sot eller noen lukt.

 • Slik tenner du din Tenderflame

  Slik tenner du din Tenderflame

  1. Bruk kun Tenderfuel
  2. Fyll opp tanken, men vær forsiktig så du ikke renner over
  3. Tenn Steel Wick-veken
  4. Bålet er for både innendørs og utendørs, men husk at det ikke er vanntett
  5. Slukk brannen med det medfølgende brannslukningsapparatet
 • Brenner Tenderflame rent

  Brenner Tenderflame rent

  Ja, når drivstoffet brenner på vekene er forbrenningen nesten fullført, noe som betyr at det produserer damp og litt Co2. Mengden CO er imidlertid nesten ikke-eksisterende med verdier langt under grensene fastsatt av WHO. For å vise hvor rent det brenner, er det utført omfattende tester som har vist følgende resultater:

  • Lilly 8cm brenner 10 ganger renere enn et telys
  • Lilly 8cm brenner 60 ganger bedre enn et telys i en varmebeholder
  • Lilly 10cm brenner 16 ganger renere enn et stearinlys i en tilsvarende beholder. Det er også ikke giftig og skader ikke miljøet

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen