• Størst på lamper
 • Fri levering fra 699*
 • Lave priser
Hjem / Innebelysning / Dekorasjonsbelysning / TenderFlame - koseflammer

Kategori: TenderFlame - koseflammer

Både kos og varme

Tenderflame er den sikre løsningen for å skape en hyggelig atmosfære. Tenderfuel er så trygt at du kan fylle på lyset, lampen eller peisen selv om det brenner. I tillegg skapes det en hyggelig atmosfære både ute og inne. Lampene våre er designet for å dekorere bordet og peisene våre skaper atmosfære uten at du trenger å tenke på rør. Tenderflame er det miljøvennlige alternativet. Et vanlig telys produserer mer sot enn 50 av våre Lilly 8 cm. Tenker du på hygge og miljø er Tenderflame det rette valget.

16 artikler Kampanjeprodukter(0) Sortering: Popularitet Siste Laveste pris Artikler per side:

TenderFlame - koseflammer

TenderFlame - koseflammer

TenderFlame er både kos og varme. Den levende flammen er det viktigste – på kjøpet får du varme. Den største brenneren gir over 2000watt – det er som to vanlige panelovner. Det gjør godt på sure dager.

[No translation] ?

 • Hvordan virker Tenderflame?

  Hvordan virker Tenderflame?

  Slik fungerer Tenderflame

  Drivstoffet som produktene til Tenderflame bruker heter Tenderfuel og har et flammepunkt på 104 grader, som kan sammenlignes med bioetanol som ligger på rundt 14 grader. Dette betyr at det ikke er fare for eksplosjon! Hvis du til og med tilfeldigvis heller brensel direkte på bålet, ville brannen slukket. Derfor er drivstoffet klassifisert som brannsikkert.

 • Hva er TenderFuel

  Hva er TenderFuel

  Drivstoffet TenderFuel er en revolusjonerende splitter ny type drivstoff som kommer fra selskapet Tenderflame og jobber med produktene deres. Takket være det innovative drivstoffet, TenderFuel, som først antennes ved 108°C, er det fullstendig brannsikkert og kan lagres i ubegrensede mengder. Flammene blir vakre dansende flammer i lykter og lamper, uten verken å ose eller sot.


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen