• Størst på lamper
  • Fri levering fra 999*
  • Lave priser
Hjem / Innebelysning / Baderomsbelysning / Badstubelysning

Kategori: Badstubelysning

Nå er det tid for å skape riktig stemning i badstuen din med riktig badstubelysning. For deg som har tatt steget med å ha egen badstu, er det en nødvendighet å investere i skikkelig badstubelysning for å få fram den rette følelsen. Dersom du allerede har en badstu hjemme, kan det være tid for å finne riktig badstulampe for å skape optimal belysning. Hos oss finner du riktig badstulampe, som i tillegg til å gi et perfekt skinn også tåler både fuktigheten og varmen som oppstår i en badstu. Når du skal velge belysning til badstuen din, bør du tenke på at nøkkelen til den perfekte belysningen er å sette opp flere lyspunkter. Har du ikke funnet riktig badstulampe tidligere, er det nå på tide å gjennomføre det.

Skånske Ifö Electric produserer badstubelysning i ypperlig kvalitet og design. Trenger du en badstulampe som virkelig holder mål, da er det bare å slå til. Ifö produserer belysning til badstuen din som gir deg noe utenom det vanlige. Badstubelysningen lages i porselen og har et tidløst design og en svimlende lang levetid. Badstulampens keramiske sokkel takler de påkjenningene som et badstumiljø medfører, på en ytterst god måte. Samtlige badstulamper fra Ifö Electric er klassifisert fra IP44 til IP54 og oppfyller dermed eksisterende krav. Følgende serier er representert i kategorien badstubelysning:

  • Opus – sylinderformet badstulampe med klarglass eller silkematt opalglass. Design: Duoform.
  • Light on – jubileumsserie for badstubelysning, sparsommelig formet med rene linjer av den verdensberømte danske designeren Knut Holscher.
  • Classic – har en pålitelig funksjon og tidløs form for en stilren badstubelysning.
18 artikler Kampanje(0) Sortering: Popularitet Siste Laveste pris Artikler per side:

Badstubelysning

Badstubelysning

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen