• Størst på lamper
  • Fri levering fra 999*
  • Lave priser
Hjem / Smart Home / Philips Hue / Philips Hue Lightstrips

Kategori: Philips Hue Lightstrips

Philips Hue-Lightstrips er perfekte for humørbelysning. Du har utrolige muligheter for montering på alle ledd og kanter. Lightstrips er tilgjengelige i forskjellige versjoner, med forskjellige funksjoner. Vi har mange tilbehør for dine behov - Lær mer om Hue Lightstrips-produkter her.

 

Philips Hue er den smarte belysningen som du enkelt og smidig kan sette ditt eget unike preg på. Den trådløst styrte belysningen kan settes i en rekke forskjellige innstillinger og ved hjelp av for eksempel mobiltelefonen din kan du enkelt styre pærene i serien. På denne siden finner du vårt sortiment av lightstrips fra Philips Hue-serien – en av de enkleste og mest anvendelige lyskildene du kan ha i hjemmet ditt!

 

TILPASS ETTER DINE ØNSKER

 

Med lightstrips får du det ypperste som finnes innenfor lyskilder som kan tilpasses. De smarte pærene er formet som remser som du enkelt kan feste akkurat hvor du vil, det eneste du trenger er en jevn flate for at din nye belysning skal holde seg på plass. Lightstrips fra Philips Hue kan formes og bøyes for å passe akkurat der du vil ha dem og kan til og med klippes av ved markeringene for å bli nøyaktig så lange, eller korte, som du ønsker. De passer utmerket å plassere på steder der vanlige pærer ikke ville fungert, for eksempel langs kanten på møbler eller under skapene på kjøkkenet. Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med denne belysningen, både innendørs og utendørs!

 

SMARTE LIGHTSTRIPS MED PHILIPS HUE

 

Philips Hue er den smarteste belysningen du kan gi til hjemmet ditt. Det trådløse systemet lar deg tilpasse lyset helt etter dine egne ønsker, med alt fra funksjoner for vekking til å få det til å se ut som du er hjemme. Det hele kan kombineres med en mengde forskjellige produkter, fra vanlige glødepærer til anvendelige lightstrips, noe som gjør at du får det nøyaktig slik du vil. Som alltid med produkter fra Philips så får du også med Hue en høykvalitets belysning som garantert vil gi deg lys i mange år framover.

Philips Hue Lightstrips

Philips Hue Lightstrips

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen