Lukk
  • Størst på lamper
  • Fri levering fra 699*
  • Lave priser
Hjem / Lyspærer / LED-pærer

Kategori: LED-pærer

Glødepærer LED og fordelene

Her finner du et stort utvalg av LED-pærer. LED er i dag det åpenbare alternativet til tradisjonelle lyspærer / glødepærer. De har en rekke smarte funksjoner og fordeler. Glødepærer LED er lamper som består av lysdioder. De er ekstremt små, bare noen få millimeter, men de er fortsatt lyse og holdbare. Du kan også finne forskjellige Kelvintal for LED-pærer. Kelvin er et ord som beskriver temperaturen på lampelyset, for eksempel kaldt (4000K eller høyere) eller varmt lys (3000K eller lavere). For deg som leter etter dimbare LED-lamper, har vi et stort utvalg å velge mellom. Husk at dimmbare LED-lys må være kompatible med en LED-dimmer. Hvis du bruker en LED-pære som kan dimmes for en dimmer som ikke er kompatibel, er det stor risiko for at lampen ikke kan dempes. Kontakt gjerne vår kundeservice for rask service hvis du har spørsmål.

Smarte LED-lyspærer

Ønsker du å kunne kontrollere de dimbare armaturene dine ved hjelp av en Bluetooth eller en Bridge? Det er mange smarte lys med innebygd Bluetooth som gjør dette mulig. Det er gode alternativer via mobiltelefon eller til og med via stemmestyring. Du må finne disse udenr Philips HUE og Smart+. Hos Lysman kan du også finne sensorstyrte LED-lyspærer, et godt tips for deg som vil at lyset skal gå på stedet eller lignende når noen nærmer seg.

Når det gjelder LED-lys, enten du er ute etter dimbar lys eller vanlige lyspærer, har vi et stort utvalg. Filtrer søket ditt ved å fylle ut informasjonen du har, for eksempel base, lumen og watt. Da er det enda raskere å kjøpe LED-lyspærer online. Det finnes også stilige dekorative lamper i LED som er perfekte for mer moderne og industrielle lamper der selve lyspæren er synlig. Vi har begge disse variantene i klart glass og røkt glass for en dimmer belysning.

» Her finner du informasjon om LED-pærer og dimmers

1 2 3 4  136 artikler Kampanjeprodukter(1) Sortering: Popularitet Siste Laveste pris Artikler per side:
-23%
OSRAM BASE CLA60 8,5W/827 E27 5-pakke
F
Art.nr: 4058075090484
99 kr
(Ord. pris: 128 kr)
1 2 3 4 

LED-pærer

LED-pærer

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen