• Størst på lamper
  • Fri levering fra 999*
  • Lave priser
Hjem / Lyspærer / LED-pærer

Kategori: LED-pærer

LED-pærer har mange fordeler

Her finner du et stort utvalg av LED-pærer. LED er i dag det åpenbare alternativet til tradisjonelle lyspærer, takket være lavt energiforbruk og lang holdbarhet. Finn enkelt det du leter etter: LED-pærer finnes i mange forskjellige utførelser på både sokkel og form. Innen LED-belysning finnes det nå også dimbare LED-pærer, slik at du kan justere lysstyrken etter både humør og interiør. Takket være den kraftige utviklingen av de lysende diodene er det moro å kjøpe LED-pærer i dag. Uansett hvilken pære med lyskilde og LED som du leter etter, finner du mange gode alternativer hos Lysman.

Hva er LED?
LED er en forkortelse for "light-emitting diode", som betyr "dioder som sender ut lys". LED-pærer har en rekke smarte funksjoner og fordeler. Denne pæretypen er for eksempel veldig lyssterk og holdbar, selv om den består av ekstremt små dioder. De er faktisk bare et par millimeter store! Tenk at noe så lite kan bidra med så mye lys. LED-pærer er lavenergipærer som kan brukes selv i trange armaturer, da de ikke blir varme i motsetning til for eksempel halogen.

Dimbare LED-pærer
For deg som er på jakt etter dimbare LED-pærer har vi et stort utvalg å velge mellom. Tenk på at dimbare LED-pærer må være kompatible med en dimmer som er tilpasset for bruk med LED. Bruker du en dimbar LED-pære på en dimmer som ikke er kompatibel, er det stor risiko for at lyspæren ikke klarer å dimme. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice for rask service dersom du har spørsmål.

Smarte LED-pærer
Ønsker du å kunne styre lyspærene og armaturene dine ved hjelp av Bluetooth eller en ruter? Da finnes det mange smarte lyspærer som gjør dette mulig. Det finnes gode alternativer via mobiltelefon eller til og med via stemmestyring. Du finner disse under Philips HUE eller Smart+. Hos Lysman finner du også sensorstyrte LED-lyspærer, et godt tips for de som ønsker at lyset skal tennes i hagen eller lignende når noen nærmer seg.

Filtrer fram LED-belysningen din
Når det gjelder LED-pærer, enten du er ute etter dimbart lys eller vanlige lyskilder, har vi et stort utvalg. Filtrer søket etter LED-belysning ved å fylle inn den informasjonen du har, som sokkel, lumen og watt. Da går det enda raskere å kjøpe LED-pærer på nett. Det finnes også stilige dekorasjonspærer i LED som passer perfekt til mer moderne og industrielle lamper hvor selve lyspæren er synlig.

1 2 3 4  139 artikler Kampanje(1) Sortering: Popularitet Siste Laveste pris Artikler per side:
Osram BASE CLA60 8,5W/827 E27 5-pakning
F
Art.nr: 4058075090484
175 kr
1 2 3 4 

LED-pærer

LED-pærer

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen