Hjem / Jul / Julestjerner

Julestjerner

Velg en rådgivende stjerne eller mer og få dem til hjemmet snart. Her finner du vakre julestjerner fra svenske Star Trading. Med en julestjerne som henger i vinduet, blir det varme og atmosfæriske lyset spredt både innvendig og utvendig. Det utstråler forventning før julaften.

Det svenske familiefirmaet Star Trading har mer enn 30 år bak, og deres julelys fortsetter å skinne i mange hjem og vendinger. De er alltid klare til å presentere det nyeste og beste innen belysning, med hensyn til farge, form og kvalitet.
Antikkstjerne i papir er i rød, hvit, sølv og gull, med et kraftig mønster som lyset brytes gjennom. Sensy julestjerne i gull er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. Har du doble vinduer? Ett tips er å velge to stjerner i det minste formatet slik at det ser veldig fint ut både inne og ute.
Tilkoblingskabel følger med.

Ikke gå glipp av å kjøpe en lyskilde hvis du ikke allerede har et hjem.

KJØP FØLGER STAR ONLINE
Kjøp rådgivende stjerne og annen belysning på nettet med oss ​​- lys opp i vinduene når det er den mørkeste ut. Vi leverer raskt det du ønsker fra vårt velutstyrte utvalg, til priser som er enkle å sammenligne. La oss hjelpe deg med å spare tid og energi; til fordel for både lommeboken og miljøet.
Lysman leverer til enkeltpersoner og selskaper i Sverige, Norge og Finland. Du velger å betale med sikker kortbetaling direkte, eller ved faktura etter levering. Du mottar gratis frakt i Sverige som person når du bestiller for over 500 SEK (merk: ikke bruk fluorescerende rør som krever spesiell emballasje). 14-dagers rettsfrist er gyldig fra mottak av varene.

Vanlige spørsmål og svar om belysning og bestilling sammen med gode tips og veiledninger finner du her på vår hjemmeside. Er det noe annet du lurer på, du er selvfølgelig velkommen til å signalere oss.

Julestjerner


Desktopvisning | Bytt til Mobilvisning
Lukk