• Størst på lamper
  • Fri levering fra 999*
  • Lave priser
Hjem / JUL / Julestjerner

Kategori: Julestjerner

Velg en julestjerne og få den levert raskt. Her finner du vakre julestjerner fra svenske Star Trading. Med en julestjerne som henger i vinduet, blir det varme og atmosfæriske lyset spredt både innvendig og utvendig. Det utstråler forventning før julaften.

Det svenske familiefirmaet Star Trading har mer enn 30 års erfaring, og deres julelys fortsetter å skinne i mange hjem. De er alltid klare til å presentere det nyeste og beste i belysning med hensyn til farge, form og kvalitet.
Antique stjerne i papir finnes i rød, hvit, sølv og gull, med et mønster som lyset brytes gjennom. Sensy julestjerne i gull er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. Har du doble vinduer? Et tips er å velge to stjerner i det minste formatet, slik at det ser fint ut både inne og ute.
Tilkoblingskabel følger med.

KJØP ONLINE
Kjøp din julestjerne og annen belysning på nettet hos oss ​​- lys opp i vinduene når det er mørkt. Vi leverer raskt det du ønsker fra vårt store utvalg, til gode priser. La oss hjelpe deg med å spare tid og energi til fordel for både lommeboken og miljøet.
Lysman leverer til privatpersoner og bedrifter i Sverige, Norge og Finland. Du velger å betale med sikker kortbetaling direkte ved bestilling, eller med faktura etter levering. Du får gratis frakt i Norge som privatperson når du bestiller for over 700 NOK (Merk: gjelder ikke for lysrør som krever spesiell emballasje). 14-dagers angrerett er gyldig fra mottak av varene.

Vanlige spørsmål og svar om belysning og bestilling sammen med gode tips og veiledninger finner du her på vår hjemmeside. Er det noe annet du lurer på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss hos Lysman.

Julestjerner

Julestjerner

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Total 0 kr
Til kassen